petek, oktober 05, 2012

Kdo je največji?

Pred invazijo v Normandiji so vojakom razdelili kondome, da bi z njimi zaščitili puškine cevi. Anekdota pravi, da je Churchill ukazal na kondome natisniti znak S, kljub temu, da so bili velikosti XL.

Prevaram navkljub pa se Britanski moški ne morejo pohvaliti s svojim orodjem, saj primat trdno držijo Afričani. V študiji, ki so jo pripravili na Univerzi v Ulstru, so zbrani najnovejši podatki o velikosti penisov po svetu. Največje naj bi imeli prebivalci Konga. Tamkajšnji moški se lahko pohvalijo kar s 17 cm. Sledijo jim Ekvadorci, Ganci in Kolumbijci, na petem mestu pa so največji Evropejci, Islandci, ki jih krasi 16,5 cm. Britanci so s 14 cm pristali nekje v zlati sredini, na dnu lestvice pa so se po pričakovanjih znašli pripadniki Azijskih držav, obeh Korej, Tajci in Indijci. Ti se lahko v poprečju pohvalijo le z okrog 10 cm.

Raziskava je na omrežju dvignila veliko prahu. Kritiki ji očitajo, da temelji na podatkih z različnih internetnih strani, zagovorniki pa odgovarjajo, da največ kritik prihaja iz Koreje.

Ni komentarjev: